Organisatie

Missie en Visie

Gebe Bouw is een solide partner als het gaat om bouw, afbouw en inrichting en is actief in de eerstelijns en tweedelijns zorg, kantoren en utiliteit, onderwijsinstellingen, luxe villabouw en houtskeletbouw. In deze sectoren zijn inmiddels vele mooie projecten gerealiseerd. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel en resulteren in tevreden klanten en langdurige relaties.

People, Planet, Profit

Onder andere ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid volgt Gebe Bouw de marktontwikkelingen op de voet en wordt dagelijks naar de balans tussen de drie P’s: People (mensen), Planet (milieu) en Profit (economische winst) gekeken.

BIM

Indien van toegevoegde waarde voor de klant of partners, maakt Gebe Bouw gebruik van BIM (Bouw Informatie Model). BIM komt tot zijn recht bij een integrale aanpak van alle betrokkenen in het bouwproces. Gebe Bouw werkt met het software pakket Revit, waarmee 3D modellen kunnen worden voorzien van up-to-date informatie die altijd en overal toegankelijk is.

Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen van Gebe Bouw is de synergie met de bedrijven binnen CCG Holding. Door kennis en expertise te bundelen, kunnen klanten goed en efficiënt worden ontzorgd. One-stop-shopping bespaart opdrachtgevers tijd en geld en beperkt overlast tot een minimum. Een aanpak die zeker bij renovaties, waarin (operationele) processen ongehinderd doorgang moeten kunnen vinden, grote voordelen biedt.

Erkend Leerbedrijf

Opleiding en scholing van zowel eigen medewerkers als van toekomstige werknemers is één van de speerpunten van Gebe Bouw. Het bedrijf biedt leer-werkplekken aan voor leerlingen van diverse praktijkopleidingen. Gebe Bouw is VCA gecertificeerd en een Erkend Leerbedrijf.

Bouwgarant

Gebe Bouw is aangesloten bij Bouwgarant. Hiermee hebben particuliere opdrachtgevers de zekerheid dat ze met Gebe Bouw een betrouwbare bouwpartner in huis halen. Voor meer informatie klik hier.